Toppar

image379image380
I dag fick jag hem mitt paket från
MissBella.se. Beställde dessa två toppar som kostar 99 kr respektive 139 kr.

Weekend

image378
Affärsjuridiken i dag gick förvånansvärt snabbt, men det beror kanske ifs på att vi faktiskt fick sluta 1,5 h tidigare. Det var mest repetition vi gick igenom i dag och eventuella frågor inför tentan.

Vid 17.10 ska jag ta bussen mot Bålsta. Har inte varit där på två helger nu och det har nästan bara varit skönt med tanke på allt kaos som brukar vara där borta. Men ibland kan man ju behöva lite kaos också och inte bara lugn och ro, därför bestämde jag mig för att åka dit denna helg eftersom jag måste vara hemma nästa veckoslut för att plugga juridik.

Corrector Pen

image377
Äntligen har jag fått ändan ur vagnen och köpt en Corrector Pen som "suddar ut" det överflödiga nagellacket som så lätt brukar åka över kanten. Tyckte att den var lite trög i början men nu försvinner lacket efter några drag med pennan.

Depend

image376
Några nagellack fick även följa med hem efter dagens shoppingtur. Köpte tre stycken från märket Depend som endast kostade 25 kr styck, flaskorna är ifs ganska små men då kan man ju unna sig desto flera. Svart, lila och silver med glitter i blev det iallafall!

Torrschampo

image375
Har läst mycket positiva kommentarer om torrschampon senaste tiden så när jag var in på Kicks i dag så var jag bara tvungen att köpa detta från Lee Strafford. Oily roots heter den och funkar alldeles utmärkt när det gäller att ta bort den där fettiga känslan som man kan få i hårbotten efter ett tag. 85 kr kostar den och är väl värd pengarna eftersom den även gav lite volym till mitt annars så platta och trista hår.

Chains

image374
Fick hem mitt paket i dag från
KyssJohanna.se, detta kedjearmband var ett utav de två armband jag beställde. Dessvärre var kvalitén på armbanden inte lika höga i verkligheten som de såg ut att vara på bilderna. Det silver/svarta hjärtarmbandet som jag skrev om i ett tidigare inlägg såg inte så bra ut med tanke på att hjärtat var kluvet och man såg limmet som fanns därimellan. Inte så stiligt direkt, men så länge man inte stirrar på det så lär ingen annan märka det. Armbandet här på bilden kostar iallafall 175 kr. Ett stort plus är dock att frakten är gratis och att man får paket inslagna bara man ber om det!

Fullt upp

I dag har jag hunnit bocka av lite fler saker från att göra listan. Japan rapporten blev klar, viktiga mail har skickats, och JAG presentationen är iallafall påbörjad! En sväng på stan har man hunnit med också, handlade upp mitt presentkort på Kicks och köpte två nya tröjor.

Nu har Robin kommit över så nu måste jag gå och vara lite social!

Girls next door

image373
I kväll klockan 22.25 på kanal 5 är det världens viktigaste program, nämligen Girls of the Playboy mansion. Eller The Girls next door som det egentligen heter. Något utbildningsprogram kan man väl knappast kalla det, men ack så underhållande!

Work work

I dag har jag suttit framför datorn praktiskt taget hela dagen, och nu när jag precis kommit hem från skolan så sitter man framför datorn igen. Inte för att nöjes surfa nu dock, utan jag måste se till att skriva klart sammanfattningen till Japan-rapporten tills i morgon. Om en timme ska jag iallafall pallra mig i väg till farmor för att äta middag där, men någon längre visit lär det nog inte bli eftersom jag även måste se till att fixa klart export-rapporten samt skicka iväg lite viktiga mail.

I huvudet på Gynning / Klass 9A

image372
Klockan 21 är det som vanligt I huvudet på Gynning på kanal 5. Det brukar kunna vara ganska underhållande men vid 21.30 väljer jag nog att zappa över till ettan för att se Klass 9A istället. Kan väl inte direkt påstå att jag känner igen mig i deras studiesituation eftersom jag alltid gillat att utbilda mig och få nya kunskaper, men själva känslan från när man gick i högstadiet känner jag definitivt igen. Tänk om man visste då vad man förstår nu. Hade jag kunnat åka tillbaks i tiden och träffa mig själv så skulle jag klappa mig själv på axeln och berätta att everything´s gonna be alright, everything´s gonna be ok.

Heels

image371
Surfade precis in på
Skopunktens hemsida och hittade dessa skönheter, så enkla men ändå så tilltalande. 249 kr kostar dom och klacken är 7 cm. Egentligen behöver jag väl inte direkt någon ytterligare längd med mina 173 cm, men de ser ju så läckra ut tycker jag. Dessvärre är man som Bambi på hal is när det gäller att gå i skor med klack, men vissa modeller är faktiskt lite skonsammare och mindre hopplösa än andra. Ska nog testa dessa nästa gång jag är nere på stan.

Schni schna Schnappi

image370

Lip balm

image369
Fick hem ytterligare en leverans från
eleven.se i dag. Beställde Principessas lip balm och en större tub av deras handkräm. Märket doftar otroligt gott men dessvärre så avger "lypsylet" inte lika mycket doft som duschkrämerna.

Dagens bestyr

Valde att skippa ekonomi repetitionen i dag eftersom jag faktiskt minns det mesta. Snart ska jag iväg till körskolan och efter det borde jag pyssla med lite skolarbete; skriva min personliga presentation, plugga juridik, ringa Drivhuset och fråga ifall Sara kan vara min handledare igen inför praktiken.

You, me and Dupri

image368
Jag kollar in
HollywoodRag.com ganska ofta och höll på att ramla av stolen av skratt när jag såg denna bild på Jermaine Dupri. Tycker att han ser så lustig ut med de glesa tänderna och droopy eyes. Visst är det lite elakt att skratta åt någon annans utseende egentligen, men han har ju lyckats fånga Janet Jackson så han är nog ganska lycklig ändå.

Fynda på Rusta

image367
Fick hem en broschyr från Rusta i dag och där hittade jag denna lilla taklampa för 199 kr. Dessvärre har jag inget eget boende riktigt än, men snart är det dax och då får den svarta mini tak-kronan gärna komma hem till mig!

Not for me

"Intervjun" på Phadia i dag gick bra, personalen var trevliga och det var stora, luftiga lokaler. Men jag insåg ganska snabbt att jag verkligen inte vill göra min praktik där, arbetsuppgifterna var till och med ännu värre nu när hon förklarade dem på plats. Från början var det meningen att jag skulle ta fram informationsbroschyrer och skicka ut till företag, men nu verkade det som att jag enbart skulle klippa, kopiera och plasta in redan befintligt material. Sådant kan jag faktiskt redan och det är ju faktiskt meningen att man ska lära sig något på praktiken, så jag kommer nog köra mitt eget race iallafall.

I morgon är det ekonomi repetition i skolan, men jag skippar nog den eftersom jag antecknade väldigt noga under första omgången och faktiskt kommer ihåg det mesta bara jag läser igenom anteckningarna. Körlektion har jag i morgon också, sen In Design på kvällen.

One down, one more to go

image366
Nu var den näst sista tentan avklarad. Säljtentorna brukar alltid gå snabbt att göra, men samtidigt är det dom som brukar gå sämst också. Har aldrig behövt göra en endaste omtenta på hela utbildningen, men skriver man inte exakt samma ord som läraren använde sig av på föreläsningen så får man 0 poäng även fast man har menat rätt. Har man klarat sig tidigare så borde man väl göra det den här gången också tycker jag!

Klockan 14.00 ska jag bege mig till Phadia för att höra vad de har att erbjuda för uppgifter. Egentligen har jag ju redan bestämt mig för att inte ta praktikplatsen, men eftersom de varit så snälla där och tagit sig tid så kommer jag att gå dit ändå istället för att ringa och avboka.

Miami Ink

image365
Miami Ink är ett program som jag verkligen har fastnat för, får inte missas i kväll klockan 19.00 på kanal 6. Trevligt nog så kommer även L.A Ink med Kat von D att börja sändas om någon vecka =)

bracelet

image364
Nätshopping är farligt eftersom det är så lätt att klicka hem nästan vad som helst med enbart ett knapptryck. Det här armbandet från
KyssJohanna föll jag iallafall för.

Voodolls

image362
Har länge funderat på att beställa hem en av dessa krabater från
Voodolls men har inte fått ändan ur vagnen. Har även sett att de faktiskt säljer dessa i butiken Small här i Uppsala, fast inte alla varianter. På hemsidan finns iallafall ett stort utbud att välja mellan och snyggare vodoo dockor än så här får man nog leta efter. Om de sedan funkar eller inte kanske inte spelar så stor roll, och tur är väl det egentligen!

Drive

image361
Förutom att plugga till säljtentan så har jag även lyckats komma ut med pappa och övningsköra. 1,5 timmar blev det ungefär. Kan vara lite marigt att köra i Uppsala ibland eftersom de bökar om så mycket här, men man lär sig en hel del iallafall.

The Moffatts

image360
I går hittade jag mina gamla skivor med The Moffatts och för gamla goda tider skull så lyssnade jag igenom två av dem. Var helt galen i The Moffatts under högstadietiden och eftersom jag är extremt nyfiken av mig så kunde jag inte låta bli att googla och kolla upp vad de gör nu för tiden. Tvillingarna har tydligen startat ett band tillsammans och kallar sig SameSame, Dave har varit med i musikal och tävlat i Canadian Idol medan Scott fokuserar på att producera musik åt andra. Så det kan gå!

Bleh

image359
Kvällens Melodifestival var inte mycket att hänga i julgranen enligt min mening, förutom Björn Gustafsson då givetvis. Annars var nog den största underhållningen att se Frida böla som en unge i direktsändning. Nästa omgång verkar tack och lov bli bättre.

Björn

image358
Schlager i all ära, men höjdpunkten i Melodifestivalen detta år är faktiskt Björn Gustafsson´s insatser tycker jag. Vilken talang!

Poison

image357
Laddade hem Alice Cooper´s gamla låt Poison i går och har lyssnat på den nonstop. Helt sjukt bra!

Small

image355
Om man inte vet vad man ska ge bort i present, eller vill hitta något roligt till sig själv så är
Small en väldigt bra butik att besöka i Uppsala. Som den Hello Kitty fantast jag är så har jag gjort många fynd i denna affär. Även Mumin har synts flitigt på hyllorna.

Sugarbaby

image354
Redan i onsdags förmiddag fick jag hem min leverans från
eleven.se vilket gick väldigt snabbt eftersom jag lade beställningen sent på måndagskvällen. Beställde ju dels en lipbalm från Principessa som jag skrev om tidigare, men även denna handkräm från Sugarbaby. Luktar hyffsat gott, men den får pluspoäng i och med att den går in i huden sjukt snabbt och inte lämnar något kladd efter sig. 189 kr kostar den.

Oink oink

Nu är äntligen den förbaskade export rapporten klar. Vet inte hur länge jag har suttit och pillrat med det där jäkla kontraktet. Borde börja skriva på min JAG presentation också men det får faktiskt vänta till efter säljtentan.

Har passat på att ändra inredningen på bloggen lite. En gul bakgrund med två färgglada grisar fick det bli. Ser kanske inte så seriöst ut men det är det ju inte meningen att göra heller :P

Plugg

Blir inget Bålsta den här helgen heller, har tenta i säljkunskap på måndag och måste spendera hela helgen med att plugga till den + skriva klart lite andra skolarbeten. Ska övningsköra en del nu vilket känns skönt eftersom jag verkligen önskar att jag hade körkort nu. Kommer ju göra min sista praktik period på "mitt eget företag" vilket gör att jag kan disponera över tiden själv, vilket i sin tur betyder att jag i princip kan övningsköra när jag vill och därmed få kortet tidigare än väntat.

I kväll är det äntligen programmet Hjälp igen. Kollade på det förra gången och det var nog länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde då!

You are what you eat

image353
Om några minuter är det dax för Du är vad du äter. Tycker att det är ett riktigt intressant program, inte enbart för att Anna Skipper och deltagarna brukar vara underhållande, utan också för att det är så häftigt att se hur människor kan förändras så pass mycket på så kort tid. Däremot tycker jag att kosten som deltagarna tvingas äta verkar riktigt vidrig, tänk att bara få äta levande föda eller vad det nu kallas i flera veckor, fy fan!

En idé

Skoldagen i dag gick snabbt eftersom vi bara hade repetition inför sälj tentan, och alla gick hem efter 2 timmar.

Nu är det för övrigt endast 3 veckor kvar i skolan innan vi går på praktik. Har haft lite ångest eftersom jag inte hittat någon bra praktikplats ännu, men nu tror jag att jag kommit på en ganska bra lösning. Jag ska ifs till Phadia på måndag men efter att ha pratat med marknadsansvarig där på telefon i dag så kan jag redan nu konstatera att det egentligen inte är något för mig. Det jag istället funderar på att göra är förberedelser + marknadsundersökning etc. för att starta ett eget företag. Pratade med praktik-ansvarig på skolan i dag och hon sa att det var okej så länge jag hittade en handledare, vilket inte borde vara speciellt svårt eftersom jag redan varit på Drivhuset tidigare.

Nu ska jag strax lubba iväg till farmor, det är ju en liten tradition vi har att jag kommer över till henne och äter middag en gång i veckan.

Koffein

image352
Har inskaffat koffeintabletter för att känna mig piggare under föreläsningarna. I dag måste jag dock ha överdoserat för just nu har jag skakningar, svårt att andas och en smula hjärtklappning...känns det som. Svepte faktiskt en kopp kaffe i morse till och med, trots att jag verkligen inte gillar kaffe, men det verkar inte ha hjälpt nämnvärt.

turning old


Paris Hilton firade sin 27:e födelsedag i ett gigantiskt champagneglas!

Lindsay Lohan goes Marilyn

image350

salt water

image349
I dag hade vi heldag med affärsjuridik. Timmarna gick fort förbi och för det mesta så är det faktiskt riktigt intressant, men svårt. Efter skolan tog jag en sväng på stan där jag inskaffade denna Salt water spray från HM. Har inte testat den innan men har hört från andra att den ska vara ganska bra. Brukar egentligen inte gilla spray eftersom håret bli så strävt, men ska ge denna ett försök.

Principessa

image348
Principessa är ett märke som har otroligt söta och väldoftande produkter som man kan hitta på
eleven.se. Klickade precis hem denna lip balm. 149 kr för en liten burk kan tyckas vara i det grövsta laget, men produkterna brukar faktiskt vara värda varenda krona.

King Kong

image347
King Kong går just nu på kanal 3. Har sett den en gång förut, eller ja, slutet iallafall, och den var verkligen över mina förväntningar. Hade egentligen tänk se den från början i dag men datorn lockar mer för tillfället.

Makeover

Har uppdaterat designen lite, är inte alls nöjd men orkar inte leta några bättre bilder för tillfället. Nu måste jag ta tag i pluggandet!

extend / fakermaker


image346

Kanske ska skriva namnet på de salonger där jag tidigare gjort extensions. Antenna metoden med syntethår gjordes på
Extend och weave in metoden med äkta hår gjordes på Fakermaker. Båda salongerna ligger i Stockholm och har mycket trevlig och duktig personal.

image345

Extensions

image341
Jag brukade alltid ha någon form av hårförlängning förut men nu har jag varit utan det i snart 2 år. Känns skönt på det sättet att det är betydligt enklare att sköta håret vad gäller tvättning och borstning, men man saknar volymen. Har provat både antenna metoden med syntethår och weave in med äkta indiskt hår. Weave in gav större effekt tycker jag men det var betydligt jobbigare att sköta, man var alltid tvungen att sova med flätor och smörja in krämer varje dag för att det inte skulle trassla och bli fult.

Nu har jag iallafall bestämt mig för att prova keratin vax med äkta europeiskt hår, ska boka tid så fort alla rapporter och tentor är gjorda. Skulle vara kul att prova någon slags sling effekt också, men vågar inte sätta fast färgade slingor permanent så funderar på att köpa dessa svarta clip-on´s från
Happyhair.se Kan kanske bli häftigt om man sätter några stycken bak i nacken, á la Christina Aguilera Dirrty video. He he, den som lever får se ;)

image342

You got served

image340
Vad glad jag blev att Carola fick nobben och endast gick vidare till andra chansen. Synd för Andreas Johnson dock eftersom han faktiskt är väldigt bra. Var säker på att de var klara för final men så blev ju inte fallet!

Empty room

image339
Sanna Nielsen var den jag gillade bäst i kvällens omgång av Melodifestivalen. Trodde att hon skulle sjunga en tråkig och förutsägbar ballad, men denna var faktiskt överaskande och berörande!

Hilfe

image338
Missa inte Hjälp! på kanal 4 klockan 21.30. Sjukt roligt!

Cookie dough

image337
Varje helg brukar jag vanligtvis åka till Bålsta, men inte denna. Dels för att jag helt enkelt måste koncentrera mig på skolarbete, de 4 teoriveckor som är kvar, men även för att det blir ganska långtråkigt att uppleva samma sak vareviga helg.

I kväll blir det inget mer pluggande utan nu ska fokus läggas på Ben & Jerry´s cookie dough ice cream, direkt ur kartongen givetvis.

The truth, the whole truth and nothing but the truth

image336
I dag hade vi första lektionen i affärsjuridik. På förmiddagen kändes det riktigt omöjligt att tolka lagtexter men på eftermiddagen fick vi reflektera och arbeta ganska självständigt vilket gjorde att det klarnade en del. Skulle aldrig komma på tanken att studera på själva juristprogrammet. Mamma jobbar på Uppsala Tingsrätt så man fick nog av torra kostymgubbar i domstolen under uppväxten. Dock kan det vara bra att vara lite insatt i det juridiska inom affärssammanhang vad gäller avtal etc. Juridik tentan känns ganska skrämmande för tillfället, men man har ju ett tag på sig att plugga.

Will you be my valentine?

image335
I går var det ju som bekant Alla Hjärtans Dag. Egentligen tycker jag att högtiden bara är ett komersiellt jippo för att företagen ska tjäna så mycket pengar som möjligt. Man kan visa sina nära och kära att man tycker om dem iallafall utan att det ska behöva finnas en specifik dag för det.
Robin kom iallafall hit från Bålsta och vi åkte till Järvsö krog för att äta. Namnet låter ganska fancy men själva restaurangen lever inte direkt upp till sin titel. God mat har de iallafall och det är ju faktiskt det som är huvudsaken. En liten "present" fick jag också, han hade hittat en röd ljusstake för värmeljus i grovsoporna, så den fick jag haha.

Tattoo

image334
Har länge funderat på att tatuera handleden. Jag har mailat till några tatuerare och även fast jag har extremt tunn hud just där så är det ändå genomförbart, fast ont lär det garanterat göra. Sen om jag verkligen bestämmer mig för att göra det är en annan sak, man ska ju trots allt leva med tatueringen resten av livet så motivet/texten ska ju vara något man verkligen kan stå för. Lär nog få funder ett tag till.

(Bild tagen från google.com)

Fledermaus

image333
Var till Ikea i Barkarby förra helgen och då inskaffade jag den här häftiga fladdermusen. Har inte riktigt vetat vart jag skulle göra av den fram tills nu, så i dag satte jag fast en säkerhetsnål och ett snöre och satte upp den i gardinstången. Hade det varit lagligt så hade jag nog skaffat en riktig fladdermus som husdjur.

rapportskrivande

I dag har jag faktiskt suttit och skrivit på export rapporten heeela dagen. Var i skolan fram till lunch men sen åkte jag hemåt för att skriva i lugn och ro, vilket resulterade i att jag näst intill är klar, beroende på om vi måste ha med avsnittet med avtal.

I morgon är det dax för internationell marknadsföring, kommer bli en lång dag eftersom vi även har In Design på kvällen. Har fortfarande inte lyckats få själva programmet att funka här hemma, men det löser sig förhoppningsvis i morgon.

Home sweet home

Kom hem från Bålsta för ca 2 timmar sedan. Brukar egentligen komma hem vid 7-tiden men jag åkte tidigare i dag eftersom det var så extremt tråkigt där. Då är jag hellre hemma och pluggar än sitter där och glor.

Enligt mina beräkningar är det bara 5 teoretiska veckor kvar i skolan :) Denna vecka går vi varje dag i skolan och affärsjuridiken börjar även på fredag, vilket både kan vara väldigt spännande men även långtråkigt kan jag tänka mig. Tur att jag har laddat upp med kaffeintabletter. Har försökt googla lite på internet om såna där tabletter, man vill ju inte få hjärtklappning, men av vad jag kommit fram till så motsvarar 1 tablett 1 kopp kaffe. Eftersom jag inte gillar kaffe så vet jag inte heller hur stor effekt det brukar ha, men det tåls att se.

Möglar

I dag var det egentligen ekonomi repetition i skolan men jag beslutade mig för att strunta i det och prioritera att läsa boken i Civilrätt samt skriva på export rapporten istället. En körlektion har jag hunnit med i dag också.

De senaste dagarna har jag kännt en ganska rejäl ångest. Har bott här i Årsta, Uppsala precis hela mitt liv och nu känns det som om jag verkligen borde bege mig ut och resa innan jag möglar här hemma. De flesta av mina vänner har studerat i alla världens hörn, men jag har aldrig vågat ta steget. Känner inte att jag nödvändigtvis måste vara bort någon längre period, några veckor kan duga. Till Tyskland skulle jag gärna vilja åka och få tyskan flytande igen, men det vore även kul att se något ställe man inte har varit på. Även gymnasie-franskan borde putsas på.

Hur som helst så är det iallafall fredag i morgon och då bär det av till Bålsta igen. Nästa helg kommer jag nog stanna hemma, dels för att affärsjuridiken startar då och den slutar inte förrän klockan 16.00, men även för att jag borde koncentrera mig på pluggandet, de få teoretiska veckor som är kvar. Just jäklar, praktikplats skulle man ju ha sökt i dag också. Scheisse!

untitled

Egentligen skulle jag ha varit i skolan vid den här tiden, men eftersom dataläraren blev sjuk så ställdes kvällens In Design lektion in. För övrigt så har dagen gått relativt snabbt med tanke på att vi har arbetat i våra projektgrupper.

Vad gäller atkins så har jag lyckats gå ner 2,2 kg på en vecka. De senaste dagarna gick viktraset inte så snabbt eftersom jag inte har hunnit motionera något, utöver hundpromenader. I morgon kommer jag även börja tillåta mig själv att äta fullkornsbröd till frukost eftersom jag numera nästan kräks så fort jag tänker på ägg. No more breakfast omelets för min del alltså.

I morgon har vi säljkunskap hela dagen. Kommer bli 7 riktigt tunga timmar (lunchen inräknad). Det som förut var mitt favoritämne är numera det jobbigaste, men man får tänka positivt, bara 5 och en halv teoretiska veckor kvar i skolan, sen är det praktik och arbetsliv som gäller.

countdown

Har tittat i kalendern och skrämmande nog så är det bara 6 teoretiska veckor kvar i skolan (sedan följer 9 veckors praktik). Dels känns det skrämmande för att man äntligen ska ta steget ut i arbetslivet på riktigt, men också för att det känns som om man inte har lärt sig tillräckligt mycket under den här tiden. Visst har jag fått insikt i saker som jag tidigare inte hade en aning om, men jag trodde ändå att jag skulle känna mig betydligt mer "fullfjädrad" inom marknadsföring än vad jag gör i dag. Men men, det mesta lär man väl lära sig ute på fältet och dessutom så har det varit en väldigt rolig tid under denna utbildning, skrämmande fort har det gått bara.

"Dieten" håller i sig och om man ska tro Robins våg rätt så fortsätter jag att rasa. Inte riktigt i samma takt som här hemma dock eftersom jag inte har samma träningsmöjligheter i sketna Bålsta. Huvudsaken är att det faktiskt går åt rätt håll.

Tokio Hotel

image332
Robins lillebror tjatar ganska mycket om att Tokio Hotel suger och att "alla är bögar", vilket ifs kanske är ett ganska normalt beteende hos en snart 13-årig kille. Själv så har jag knappt hört bandet så jag var tvungen att ladda ner deras album, och till min stora förtjusning så gillade jag faktiskt en hel del av låtarna. Tack och lov så är både min "rock hysteri" tid och "idol hysteri" tid ett minne blott, men om man hade varit runt 14 bast i dag så hade jag säker haft deras posters på väggarna. Brukade tejpa Backstreet boys posters över alla tapeter i hela rummet under tiden det begav sig...är ganska glad att man är kvitt det beroendet, det var ganska jobbigt att vara tvungen att köpa varenda tidning som BSB var med i o.s.v.

Atkins

image331

Till min stora förvåning så fortsätter jag att gå ner 5 hg om dagen, trots att jag knappt tränar något för tillfället. 1,6 kg på tre dagar är väl inte fy skam. Under helgen kommer jag ju att befinna mig i Bålsta som vanligt och där är det alltid svårt att äta nyttigt eftersom Robins mamma alltid lagar onyttiga måltider med feta såser och mycket friterat + läsk. Har dock planerat i förväg och ska ta med mig en stor matlåda med kyckling och fetaostsallad att äta istället. Har även inskaffat Advantage, atkins egna måltidsbars som kan vara bra till lunch eller så. Jag vet att jag kommer få höra kommentarer som "men lite kan man väl fuska iallafall" från en viss person, men fusk leder sällan till långvarig framgång. Dessutom går det alldeles för bra och över mina förväntningar för att jag ska ge upp nu!