Cara mia


På lördag ska Robins familj bjuda på middag och ha som en liten Halloween sammankomst för en del av släkten. Det ser jag mycket fram emot eftersom jag älskar både skräck samt att klä ut mig. Dessvärre verkar det som att majoriteten av de inbjudna gästerna inte vågar klä ut sig men jag ska iallafall slå på stort och komma utklädda till Morticia Adams, fast i en ännu läskigare version med skärsår och spindlar utkrypandes från klänningen. Jag testade att måla ögonen svarta i går och det såg faktiskt riktigt lovande ut, en svart peruk har jag givetvis inskaffat också.  På fredag ska vi iallafall titta på skräckfilm hemma hos Robins syster och jag funderar nästan på att klä ut mig även då, för känslans skull.

Saw


Som den skräckfantast jag är, eller har tvingats bli snarare med tanke på att Robin nästan enbart tittar på skräckfilmer, så blev jag alldeles till mig när jag läste i tidningen i dag att Saw 5 har svensk biopremiär den 7 november. Saw är nog faktiskt den mest geniala och äckligaste film-följetång som har gjorts. Genious!

Heartache


Det är verkligen inte mycket som får mig att gråta, men när jag läste bloggen
Jagefrisk om 20-åriga Madde som gick bort för lite mer än en månad sedan i cancer, eller "den jävla idioten" som hon kallade sin sjukdom, så rann faktiskt tårarna. Madde verkade vara en alldeles underbar människa och hon har verkligen fått mig att inse att man ska vara glad över det man faktiskt har. Numera ska jag försöka se det positiva i allt och inte klaga över skitsaker som tråkigt jobb eller att snö och kyla är på väg, för det finns människor som inte har förmånen att få gå i skola / jobba eller inte ens vet ifall de kommer finnas kvar på jorden länge nog för att uppleva ännu en julafton.

Njut av de små sakerna i livet, värna om dina medmänniskor, och var tacksam!

Christmas wrappingTitta vilka smarta presentpåsar som jag budat hem från
Tradera! Istället för att behöva böka med julklappsinslagning i timtal så är det bara att stoppa ner presenten i en av dessa  och dekorera med ett matchande snöre. Hade verkligen behövt dessa påsar förra julen då jag kämpade med att slå in runda värmeljushållare till halva släkten.

Autumn days


I dag har dagen inte bjudit på speciellt mycket. Tog en extra lång promenad med Rocky bland höstlöven vid lunchtid vilket han verkade tycka var mycket roligt eftersom han sprang fram och tillbaks och kraffsade i lövhögarna som låg här och var. Vi träffade även på en till dvärgpinscher men denne var ungerfär en tredjedel av Rocky´s storlek, lite lustigt att se faktiskt.

Har även spenderat dagen med att söka nytt jobb eftersom jag förra veckan sade upp mig från min heltidstjänst. Synd med tanke på att jag trivdes v'äldigt bra med kollegorna, men själva arbetet inbringade bara ångest och jag orkar verkligen inte komma hem på kvällarna och känna mig helt nere. Därför ska jag denna gång ta tid på mig när jag söker arbete och hitta något som jag tror att jag verkligen kommer att gilla och bli långvarig på.

Nu när man är arbetslös (vilket hemskt ord), eller "in between jobs" som jag väljer att kalla det, så får jag även lov att sköta hushållet här hemma med allt vad det innebär. I dag tog jag bilen till Willys men var tvungen att ta en ganska lång omväg eftersom ordinarie väg var avstängd pga nyasfaltering. Kände mig nästan lite ringrostig när jag körde av nån anledning. På veckodagarna brukar det inte bli så mycket bilkörning men på helgerna så tar vi ju bilen till Bålsta (där Robins familj bor) och där brukar vi snurra runt en hel del.

En dag på stan


Är precis hemkommen efter en sväng på stan. Nästan samtliga av mina jeans har haft en underlig förmåga att gå sönder på ett eller annat sätt det senaste halvåret så jag passade på att gå in på Gina Tricot och handla upp presentkortet jag fick av farmor då jag klarade uppkörningen. Det blev jeans i slim-fit modell i färgerna svart, grått och mörkblått. mycket välbehövligt kan jag lova.

Kikade även in på Make Up Store. Jag var egentligen ute efter en ny mascara men just long lashes som jag ville ha var helt slut i den svarta färgen så jag fick nöja mig med en face peeling. Make up store´s personal ska iallafall ha en eloge för att de alltid är så trevliga så fort man kliver in i butiken. Varje gång jag är där inne så är det alltid något som frågar ifall man behöver hjälp, vill ha tips eller prova en specifk produkt, vilket man inte är direkt bortskämd med i andra affärer.

Tävla hos Life of Lady JGör som jag, var med i tävlingen hos
LifeofLadyJ och ha chans att vinna dessa fina produkter! Pågår t.om. 31 oktober.

YesterdayI går kom Robins kusin Peter hit med sin sambo Jessica samt deras nyfödda bebis. Har aldrig varit speciell förtjust i ungar men deras knodd är faktiskt helt toppen, under de 4 timmar som dom var här så sa hon knappt ett ljud, men annat var det på natten tydligen.

Under dagen hann vi även med att inviga våran nya GPS då vi åkte till Cykelringen där Robin köpte en bänkpress (ja, ytterligare en!).

Scary spiceIntressant kreation Melanie Brown bar på MOBO awards!

Så sant, så sant

En barriär är inget hinder, utan en möjlighet att finna nya vägar.


AddictedHar på mindre än en månad lyckats samla på mig minst 15 stycken omdömen (positiva givetvis) på Tradera. Är man ute efter något speciellt så kan man ge sig tusan på att man kommer kunna hitta det på denna sajt. Undrar om det finns någon avvänjningsklinik för oss auktions-beroende?

Brukar gå in på
Budera.se ibland också för att kunna hitta fynd. Tror inte att så många känner till den sidan men där är det iallafall gratis att lägga upp auktioner ifall man vill sälja något!

UpdateNu vore det verkligen på tiden att väcka liv i den gamla bloggen igen, för en hel del har hänt sedan sist. Jag har hunnit ta examen, flyttat till Märsta, skaffat jobb samt även hunnit säga upp mig från jobbet, allt under en period av 4 månader. Det bästa av allt är nog ändå att jag faktiskt har klarat körkortet. På andra försöket klarade jag uppkörnngen i Uppsala så nu far jag runt i min lilla renault clio helt själv på vägarna. Skrämmande, men sant!