True Talent

Var det någon som såg True Talent i går kväll? Jag är ett fan av både Danny Saucedo och Tommy Körberg så jag tittade från början mest bara för att dem var med i programmet, men när man väl hörde alla vackra röster så kunde jag inte slita mig en sekund ifrån tv rutan. Helt otroligt vilka talangfulla människor det finns där ute. Mina favoriter var faktiskt alla med i Dannys team, han verkar ha ett väldigt bra öga (eller öra) för det där med unika röster. I kväll sänds fortsättningen på audition så jag ska definitivt kolla på tv 3 kl 20.00.

Pink

Jag sökte efter bilder på fjärilar i går och hittade av en slump denna rosa väggklocka när jag googlade. Har dock ingen aning om vart man kan hitta den men klockan föll mig verkligen i smaken. Om jag fick bestämma helt själv här hemma så skulle jag garanterat ha en liknande klocka med söt design, fast jag tror nog inte att min sambo hade gått med på det. Jag som är helt tokig i just rosa och söta saker. Jag har faktiskt några Hello Kitty prydnader i en hylla i vardagsrummet, man måste ju kunna kompromissa lite iallafall :)
Bild från google

Couples retreat

Snart kommer sambon hem från jobbet och då ska vi fortsätta att titta på en film som vi började se i söndags kväll, Couples retreat. Den svenska skådespelerskan Malin Åkerman är med i filmen, det är alltid kul när det går bra för svenskar i Hollywood tycker jag.

Sweet dreams

Jag hittade dessvärre ingen stämpel i bokhandeln på Gränby centrum, får lov att skaffa en på Svanströms nere på stan där jag med säkerhet vet att det finns. I dag så har timmarna för övrigt flugit förbi, har inte ens hunnit med hälften av det som jag faktiskt hade tänkt göra. Jag har packat upp den nya smyckesleveransen men that´s it. I morgon ska jag svara på en massa mail och fixa lite med marknadsföring. Just nu känns däremot sängen väldigt lockande!

Stämpel

Nej nu har jag skjutit upp Gränby centrum besöket i över en timme i hopp om att vädret ska bli bättre. Det är fortfarande lika grått och regningt så nu har jag bestämt mig för att knata iväg oavsett väder. Jag skulle behöva inskaffa lite stämplar till företaget, såna där det står "Betald" på till fakturor osv. Förhoppningsvis så kan jag hitta det på bokhandeln där uppe!
Bild från google

Rainy

Fy vilket hemskt väder. Här i Uppsala är det alldeles grått och så spöregnar det :( Inga utomhusaktiviteter i dag med andra ord. Sambon har precis åkt till Bålsta där han ska på kräftskiva med familjen och kommer inte hem förrän i morgon. När jag är ensam så brukar jag passa på att göra ärenden och annat som kan vara ganska tidskrävande. Tänkte ju fota lite nya produkbilder utomhus i dag men med tanke på det grå vädret så får jag nog skippa det. Jag skulle verkligen behöva åka upp till Gränby centrum i dag också för att köpa lite nödvändigheter.

TGIF

Det var nog länge sen som jag längtade efter helgen så här mycket. Högtrafiksveckan på jobbet är äntligen slut och nästa vecka blir det lite lugnare. Nu är det äntligen fredag och i morgon får man sova ut.

Im back

Det var verkligen inte det lättaste att komma på lösenordet för att kunna komma in i den här bloggen igen! Det är som sagt några år sedan jag skrev i denna bloggen sist. Jag har ju min "skönhetsblogg" eller vad man ska kalla det som jag skriver i nästan varje dag samt en företagsblogg som är kopplad till min webshop, men på senare tid så har jag även saknat att bara ha en "vanlig" blogg. Därför har jag beslutat att väcka liv i den här gamla godingen :)