Tattoo

image334
Har länge funderat på att tatuera handleden. Jag har mailat till några tatuerare och även fast jag har extremt tunn hud just där så är det ändå genomförbart, fast ont lär det garanterat göra. Sen om jag verkligen bestämmer mig för att göra det är en annan sak, man ska ju trots allt leva med tatueringen resten av livet så motivet/texten ska ju vara något man verkligen kan stå för. Lär nog få funder ett tag till.

(Bild tagen från google.com)

Kommentarer
Postat av: zalina

Det är jävligt snyggt att ha tatoo där, men som sagt det lär ju göra asont!! :/

Postat av: Pixiekatten

Ska göra en snart på handleden. Kan uppdatera dig sen på hur ont de gjorde. ;) Fick gjort en i ryggslutet innan jul och förhoppningsvis gör inget ondare än den, för jag höll på att ge upp.. men hur snyggt är det med en halvfärdig tatuering.. heheh.. bara att bita ihop.. ;)

2008-02-13 @ 21:32:29
URL: http://pixiekatten.blogg.se/
Postat av: Camilla

Re zalina: Javisst är det =) Jag brukar skriva med en bläckpenna på handleden ibland bara för att försöka föreställa mig hur det kommer att se ut.

Re Pixiekatten: Ja berätta gärna hur det kändes sen! Den största rädslan för mig är att det ska göra så pass ont att man inte orkar fortsätta, men som du säger så är man ju faktiskt tvungen att bita ihop och göra klart den.

2008-02-15 @ 20:55:01
URL: http://kamillah.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback