Feldistribuerat

Har nyligen kommit hem från stan, var egentligen meningen att jag skulle få med mig ett paket hem men så blev inte fallet. Har beställt de nya skolböckerna som vi kommer behöva det här året från Adlibris, men allt har bara blivit krångel. Utlämningsstället i Årsta som jag brukar hämta ifrån fanns inte med i deras valmeny, så då fick jag välja City Livs mitt i stan istället, men i dag när jag skulle hämta ut paketet så fick jag höra att det hade feldistribuerats. Vart paketet befinner sig för tillfället har jag ingen aning om, men nån gång ska det dyka upp hoppas jag. Usch vad jobbigt det är när saker krånglar.

Scheisse

76862-308
Har äntligen fått hem första säsongen av Girls of the playboy mansion (importerad från Usa), men till min stora besvikelse så funkar inte skivorna i min dvd spelare :( Inte hade jag en tanke på att min dvd inte är regionsfri och därmed inte kan spela skivor från Usa. Funderar faktiskt på att köpa en ny, regionsfri, dvd spelare enbart för att kunna se på denna importerade tv show. Fast man kan ju koda om dvd´n så att den klarar av att spela skivor från hela världen, men då behövs det ändå en speciell tv dosa har jag hört. Suck :/

Sick

Har gått och dragit på mig en redig förkylning, är så illa att det slagit konstant lock för öronen så jag hör knappt nåt :/ Om en timme ska jag iallafall bege mig till körskolan igen, i dag ska jag äntligen få lära mig hur man parkerar på bästa sätt. Annars går körningen ganska bra faktiskt, är inte livrädd så fort jag sätter mig i en bil längre!