Samples

Jag har ju glömt att visa vilka prover som jag fick tillsammans med min senaste beställning från eleven.se

 

Denna gången fick jag fem olika prover:

 

 

Alterna Caviar Anti aging Overnight hair rescue

Tan towel Self tan towelette

Kenzo Flower tag parfymprov

100% pure Cabernet grape nourishing body cream

Nuxe Emulsion hydration 24H


Ledig i dag

I dag är jag ledig från arbetet. Jag har fått en fridag tack vare att den 29 oktober (en lördag) så ska vi på konferens med jobbet på UKK (Uppsala Konsert och Kongress). Jag hade en hel del planerat för i dag men jag är tveksam till om jag verkligen kommer att hinna med allt med tanke på att jag faktiskt lyckades sova ända till kl 11 i  morse. Jag kunde dock inte somna förrän vid 4-tiden i natt. I morgon bitti är det jobb igen och då ringer klockan redan 04.20 :/ Jag måste börja arbeta 35 minuter tidigare från och med oktober, det ser jag verkligen inte fram emot med tanke på att man redan går upp förskräckligt tidigt.

 

 


Pärlplatta

Panduro har nyligen öppnat här i Gränby centrum gallerian. Jag har köpt en hel drös med pärlor i olika färger och ska försöka mig på att göra lite pärlplatte-smycken hade jag tänkt. Som barn gjorde man ju mycket pärlplattor så vi får se om takterna fortfarande sitter i ;)

 

 

 

 

Något sånt här hade jag tänkt mig.

 


Modelljakten

Jag har precis tittat på det första avsnittet utav Modelljakten som hade premiär den 26/9 på kanal 5 Play. Kenzaoch Andreas Wijk är värdar för programmet.

Se det första avsnittet här!

 


Sugar delight

De rosa skorna var ganska snygga tycker jag men de vita med en stor bakelse vid tån är bara för mycket. Om man ska på maskerad och ska klä ut sig till något gulligt så kan de eventuellt funka för en kväll hehe.