Rambo

image442
Nu ska vi ge Sylvester ytterligare en chans och kolla på den senaste Rambo filmen. Förhoppningsvis är inte den lika dålig som Rocky Balboa var.

Long time no see

Nu var det ett tag sen man skrev här så det börjar väl bli dax för ett nytt inlägg känner jag. Har helt enkelt inte haft så mycket tid / ork / lust att uppdatera då praktiken (starta eget) och övningskörningen tagit upp det mesta av tiden.

Nu är det snart 1 maj vilket innebär att flytten till Märsta är skrämmande nära. När jag går på promenad med Rocky om dagarna  i mitt område Årsta så blir jag faktiskt nästan lite sentimental, samtidigt som det känns väldigt skönt att faktiskt få komma till något nytt och eget.

På tal om Rocky så såg jag faktistkt filmen Rocky Balboa nu i helgen. Alla har sagt att den skulle vara väldigt dålig och efter att ha sett den själv så kom jag fram till att den inte bara var dålig, utan urusel.

snake

image441
Beställde ett orm armband från
Cocoo.se för några veckor sedan i silver/guld och nu har lagret äntligen uppdaterats med ytterligare ormar i både svart och vitt. Tydligen är dessa helt slut hos leverantören så nu är det först till kvarn som gäller! Kostar 195 kr.

Panic at the disco

image440
Efter att ha sett videon till I write sins not tragedies flertalet gånger på MTV så har jag äntligen fått ändan ur vagnen och faktiskt laddat ner denna underbara låt från Panic at the disco. Jag har en ganska bred musiksmak men just denna grupp är väl den som kanske sticker ut lite mer ur mängden.

humor

image439
Humorprogrammet Morgonsoffan var desvärre ingen höjdare enligt mig, därför hoppas jag innerligt att Sverige pussas & kramas som börjar i kväll håller en betydligt högre standard. Henrik Schyffert brukar alltid vara rolig och trevligt nog ska även Björn Gustafsson gästspela. Klockan 21.55 på kanal 5 i kväll!

Erik och mackan

image438
Ett program som jag tycker är helt underbart roligt är Erik & Mackan, Hela och rena. Går på söndagar klockan 20.00 på kanal 6. De brukar säga så sjukt roliga saker ibland att jag viker mig dubbel av skratt!

nail butter

image437
I dag fick jag hem ytterligare ett paket från
eleven.se. I det låg bland annat ett sådant här nail butter i smaken Cotton candy från märket TVÅL. Kostar 99 kr och kommer nog räcka jättelänge med tanke på hur lite man använder varje gång. Har smort in nagelbanden två gånger i dag och märket absolut att de blivit mjukare och mer formbara. "Krämen" innegåller sheasmör vilket även ger en läkande effekt vilket är perfekt för mina annars så torra fingertoppar.

Chains

image436
Har tidigare det här kedjearmbandet i vitt från
KyssJohanna och nu har jag även beställt det i guld. Borde komma i morgon eller övermorgon. Kostar 175 kr.

Vår?

image435
I och med att det blev första april så verkar det som om vädret har slagit om helt. Vågar man hoppas på att det är vår på riktigt nu?

April fools

image434
Har faktiskt lyckats undgå att bli lurad denna dag, vilket annars faktiskt inte brukar vara så lätt. Brukar oftast glömma bort att folk vill luras på första april men i dag har jag varit misstänksam mot alla. Själv har jag inte lurat en enda kotte i dag och planerar inte att göra det heller!