The midnight meat train


Förra helgen såg jag och Robin The Midnight Meat Train. Den var ganska trög i början men när man väl kom in i den så blev det spännande (och äckligt) med en ganska skrämmande överaskning på slutet. Gillar man blod och styckade kroppar så rekommenderar jag verkligen att se den.

Rain


I Uppsala snöar det tydligen men här i Märsta är det bara regn och rusk. Vilket väder det än är så måste hunden gå ut. Olyckligt nog så har jag inga gummistövlar men tack och lov ett paraply.

Ännu mera jul


I dag har jag varit i pysslartagen igen. Julgardiner har satts upp i både vardagsrummet och köket + att jag har försökt mig på att sätta upp julstjärnan som jag fick av farmor i fönstret. Den sitter upphäng och lyser, men dessvärre på snedden. Får vänta tills Robin kommer hem och kan hjälpa mig att få den rak.

Christmas designNu gick det helt enkelt inte att hålla sig längre. Eftersom att jag är helt galen i julen så bestämde jag mig för att redan nu byta till en lite mer jul-liknande design, och värre lär det nog bli när vi träder in i december. Christmas!!!

Tävla om en tunika från MissBella.seGör som jag, var med
här och tävla om en supersnygg tunika från MissBella i storlek 36/38 till ett värde av 369 kr.

Tävlingen avslutas på fredag 7/11 klockan 23:59.