The weekend

Sitter hos Robin vid den bärbara datorn och kollar på divese hemsidor. Känns inte speciellt motiverande att gå och lägga sig när man är klarvaken, även fast det inte är en endaste kotte vaken. Såg filmen Hostel 2 i kväll, den var ganska bra faktskt men slutade lite tvärt. Läste även i dag att Saw 4 kommer att komma ut på bio snart, eller snart i usa iallafall :P Fantastiskt att man kan få hem filmer gratis till datorn innan de ens haft premiär i Sverige, kan inte ens föreställa mig hur mycket pengar man sparat på bio, hyrfilm och köpfilm.

I veckan fick jag för övrigt reda på att jag kommer att medverka i en mycket spännande sak, ifall det nu verkligen blir av. Något som många drömmer om att prova, men som få faktiskt får, och som till viss del kommer vara synbart för människor i hela Sverige. Får reda på nästa vecka ifall detta blir av eller inte, roligt vore det iallafall ;)

Praktiken går för övrigt mycket bra, både roligt och lärorikt. Fick en gratis proffs sminkning hos Creative make up när jag var där och skulle sälja annonsplats, tjusigt blev det...och annonsplatsen sålde jag också givetvis ;)

Long time no see

Oj vad länge sen det var man skrev här. Kommer på mig själv ibland att jag borde skriva i bloggen men känner inte riktigt ett sånt stort behov längre. Tänkte iallafall försöka uppdatera här ibland när något speciellt har hänt eller så. Nu har jag äntligen skaffat mig en bärbar dator också så nu sitter jag i sängen och surfar (har mobilt bredband från Tele2). Det mobila bredbandet funkar faktiskt mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på! Speciellt snabbt är det inte, men det duger absolut för nöjes surfning.

En bärbar dator har jag velat ha länge och nu har jag äntligen tagit mig i kragen och skaffat en. Tänkte först köpa en begagnad men det känns så osäkert. Så i helgen åkte jag och Robin till netonnet´s affärslager i Järfälla och hittade denna från Asus för 5.790. Det är riktigt bra prestanda så det känns som ett kap faktiskt!

En annan rolig sak är facebook. Snacka om att man blev snopen när en gammal kompis från mellanstadiet plötsligt kontaktade en. Vi var typ bästisar men efter femman så flyttade hon till Skåne varpå vi tappade kontakten. Häftigt att återfå kontakten med människor som betytt så mycket i ens barndom.

Ännu en trevlig sak är att Prison break börjar i kväll. Själva handlingen har jag gett upp för länge sen så nu tittar jag enbart för att vila ögonen på mr Michael.