att söka arbete

På förmiddagen hade vi en lärorik gästföreläsning i "Att söka arbete". Kommer definitivt uppdatera både mitt CV och personliga brev efter det vi lärt oss i dag, för snart är det ju faktiskt dax att söka arbete på riktigt. Hade ju tänkt fixa körkortet först och åka iväg på intensivkurs till Mora eller nåt innan man börjar tok söka.

Har för övrigt även hoppat på den omtalade atkins dieten. Beställde en kokbok specialiserad på atkins för ett tag sedan och nu kände jag att det var dax att göra något åt saken. Har bara kört i 2 dagar men har redan gått ner 1,1 kg om man ska tro vågen rätt. Kommer det gå i denna takt hela tiden så är det ju lätt att motivera sig, annars blir man ganska snabbt trött på att bara äta sallad, ägg och bacon. Provade ifs en kycklingsallad i går som var sjukt god. Det lustiga är ju att man varken får äta frukt eller bönor, men majonäs och liknande får man svulla, i måttliga mängder iallafall.

Nej nu ska jag gå och äta sallad, sen får det bli en timme på motionscykeln som jag har här hemma. Ett otroligt bra köp från Rusta för ca 750 kr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback